A Zero8 Christmas
Dec
2
3:30 PM15:30

A Zero8 Christmas

A Zero8 Christmas kommer i år att göras helt och hållet i samklang med Ringmasters! Detta bäddar för väldiga mängder mysiga toner och möjligheter, något vi tror kan hjälpa till att motverka kylan och mörkret som tilltar för var dag som går! Tillsammans ska vi värma och lysa upp Eric Ericsonhallen såpass att man kan se den med blotta ögat från den internationella rymdstationen! 

View Event →
Zero8 10 Year Anniversary Concert
Oct
21
6:30 PM18:30

Zero8 10 Year Anniversary Concert

Zero8 fyller 10 år som kör och det vill vi så klart fira med er!

I Stora salen på Musikaliska (Nybrokajen 11) där ni sett oss många gånger förr kommer vi ta med er på en resa och bjuda på höjdpunkterna från dessa 10 år. Kanske har vi också med oss någon ny godbit från Tbilisi i Georgien som vi kommer att ha besökt kort innan konserten!

Kvartetterna Ringmasters, Lemon Squeezy, Stockholm Syndrome och Trocadero som alla betytt mycket för kören kommer också att gästa oss under kvällen!

Vi ser dig så klart gärna i publiken på alla våra konserter men är det någon du bara inte får missa så är det denna! Det kommer bli en magisk kväll utöver det vanliga. Självklart även efter att konserten är slut! (Sa någon Teodoras?)

View Event →
Feb
12
3:30 PM15:30

Alla Hjärtans Konsert

Vi vet alla vad alla hjärtans dag handlar om. Kärlek, närhet, kramar och pussar. Men det är inte alla förunnat att spendera dagen med någon man bryr sig om. Det tycker vi i Zero8 och Stockholm City Voices är tråkigt – men vi har goda nyheter. Vi vill vara din Valentine!

Den 12 februari bjuder vi in till Valentineskonsert i fantastiska Eric Ericssonhallen då kärlek i form av glada sångare som sjunger varma toner utlovas. Ser du någon bland sångarna som ser extra kramgo ut ska det säkert inte vara några problem att få en kram heller!

Givetvis är precis alla välkomna till denna härliga föreställning. Sitt och mys själv, med vänner och familj eller varför inte överraska din partner med en tidig Valentinesupplevelse?

Vi kommer att bjuda på två konserter, klockan 15:30 och 18:30

Varmt välkomna! 

View Event →
Dec
4
3:30 PM15:30

A Zero8 Christmas

Kylan och mörkret kryper på mer för varje dag som går och dagarna tills snön ligger fallen blir allt färre.  Plötsligt går man där i tre tröjor, vinterjacka och mössa - och ändå huttrar och fryser man. Kallt och jobbigt tänker vissa, men inte vi! För det finns ett ljus i mörkret, och det är att vi får bjuda in er i värmen som är A Zero8 Christmas!

Två konserter går av stapeln söndagen den 4 december klockan 15:30 och 18:30. Biljetter finns att köpa på musikaliska.com. Zero8 önskar er varmt välkomna och hoppas att vi ses där.

Kram!

View Event →
Nov
19
6:00 PM18:00

Skivinspelningskonsert

  • Hölö kyrka 153 92, Södertälje (map)
  • Google Calendar ICS

Som tack för att vi fick spela in i Hölö kyrkas fantastiska akustik kommer vi att hålla en konsert där på kvällen efter vår sista inspelningsdag. Det blir en unik upplevelse då ni får uppleva musiken från vår nästkommande skiva live på platsen där den spelades in. Dessutom är det alldeles gratis. Så missa för allt I världen inte denna chans att höra oss i vårt (förhoppningsvis) esse i en fantastisk akustik!

Även konserten kommer att spelas in i både ljud och bild, bara en heads up till er som annars hade tänkt ta med er vuvuzelan!

View Event →