Feb
12
3:30pm 3:30pm

Alla Hjärtans Konsert

Vi vet alla vad alla hjärtans dag handlar om. Kärlek, närhet, kramar och pussar. Men det är inte alla förunnat att spendera dagen med någon man bryr sig om. Det tycker vi i Zero8 och Stockholm City Voices är tråkigt – men vi har goda nyheter. Vi vill vara din Valentine!

Den 12 februari bjuder vi in till Valentineskonsert i fantastiska Eric Ericssonhallen då kärlek i form av glada sångare som sjunger varma toner utlovas. Ser du någon bland sångarna som ser extra kramgo ut ska det säkert inte vara några problem att få en kram heller!

Givetvis är precis alla välkomna till denna härliga föreställning. Sitt och mys själv, med vänner och familj eller varför inte överraska din partner med en tidig Valentinesupplevelse?

Vi kommer att bjuda på två konserter, klockan 15:30 och 18:30

Varmt välkomna! 

View Event →
Dec
4
3:30pm 3:30pm

A Zero8 Christmas

Kylan och mörkret kryper på mer för varje dag som går och dagarna tills snön ligger fallen blir allt färre.  Plötsligt går man där i tre tröjor, vinterjacka och mössa - och ändå huttrar och fryser man. Kallt och jobbigt tänker vissa, men inte vi! För det finns ett ljus i mörkret, och det är att vi får bjuda in er i värmen som är A Zero8 Christmas!

Två konserter går av stapeln söndagen den 4 december klockan 15:30 och 18:30. Biljetter finns att köpa på musikaliska.com. Zero8 önskar er varmt välkomna och hoppas att vi ses där.

Kram!

View Event →
Nov
19
6:00pm 6:00pm

Skivinspelningskonsert

  • Hölö kyrka 153 92, Södertälje (map)
  • Google Calendar ICS

Som tack för att vi fick spela in i Hölö kyrkas fantastiska akustik kommer vi att hålla en konsert där på kvällen efter vår sista inspelningsdag. Det blir en unik upplevelse då ni får uppleva musiken från vår nästkommande skiva live på platsen där den spelades in. Dessutom är det alldeles gratis. Så missa för allt I världen inte denna chans att höra oss i vårt (förhoppningsvis) esse i en fantastisk akustik!

Även konserten kommer att spelas in i både ljud och bild, bara en heads up till er som annars hade tänkt ta med er vuvuzelan!

View Event →