Back to All Events

A Zero8 Christmas

  • S:t Görans Kyrka Welanders väg 2 Stockholm Sweden (map)

I år kan vi äntligen fira A Zero8 Christmas tillsammans igen! Vår traditionsenliga julkonsert äger i år rum i St Görans kyrka.

A Zero8 Christmas blir vår första konsert efter att vi kunnat börja repetera igen, och lusten att stå på scen igen märks i varje andetag i kören!

På A Zero8 Christmas bjuder vi på så väl svenska julklassiker som mer barbershopinspirerad amerikansk julmusik. I vanlig ordning kombinerar vi välkänd julmusik med något nytt och fräscht - detta året flera uruppföranden av musik skriven för oss. Det är alltid en särskild ära att som första ensemble få tolka ny musik, och kan kanske påminna om att julmusiken liksom livet i stort lever och utvecklas med oss.

Konserten börjar klockan 19.00. Biljetter kostar 250 kr ordinarie och 150 kr för dig som är under 18, pensionär eller student. Klicka här för att köpa biljetter!

Uppdatering 23:e november -Folkhälsomyndigheten har föreslagit att pandemi-anpassade regler skall införas från den 1:a december för sammankomster med fler än 100 personer. Det innebär att vi som arrangör då åläggs att kontrollera vaccinationspass vid vår julkonsert den 4:e december. Med stor sannolikhet så kommer dessa regler att införas och vi ber dig därför att du och dina medföljande säkerställer att ni alla har vaccinationspass och giltig legitimation att visa upp i dörren in till kyrkan. Vi förstår att detta innebär en olägenhet för er, men hoppas på förståelse och tålamod. Om du/ni har några ytterligare funderingar eller frågor så går det bra att kontakta oss på info@zero8.se

Varmt välkommen att rivstarta decembermyset och julstämningen med oss. Merry Zero8 Christmas

Earlier Event: November 18
Guest Night
Later Event: June 6
Sommarkvällskonsert